Lierre.25 gegalvaniseerde pijp 6 meter, hoeveel is hetModelvoorbereidingsmethode:

  • vrijgavetijd:2022-11-10 11:23:08
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:263
  • Korte omschrijving:

    Lierre.,De chemische grondstof transmissie pijpleiding heeft een grote binnenruimte.Of het nu I-sectie staal is gewoon of licht,

Artikel inhoud

De chemische grondstof transmissie pijpleiding heeft een grote binnenruimte.

Of het nu I-sectie staal is gewoon of licht, omdat de sectiegrootte relatief hoog en smal is, het moment van inertie van de twee belangrijkste assen van de sectie is heel anders, dus het kan alleen direct worden gebruikt voor leden gebogen in het vlak van hun web of vorm rooster benadrukt leden.

Lierre.Vanwege deze eigenschap wordt naadloze pijp op grote schaal gebruikt in het transport van olie aardgas, aardgas, water en sommige vaste materialen. Gladde stalen pijp heeft sterke buigvoordelen vergeleken met andere stalen pijpen. En de gladde stalen pijp is ook licht in gewicht. Het is een zeer economisch eenzijdig staal.

&R; In vergelijking met de betonstructuur kan de I-staal structuur het servicegebied met %, en de interne kracht van het structurele ontwerp verminderen.

Vila do Conde.Verschil en toepassingsbeschrijving tussen H-straal en I-straal

Speciale rolmethode. Wanneer het moeilijk is om om een of andere reden de vereiste I-straal door de gebruikelijke rolmethode te rollen, kan de speciale rolmethode worden gebruikt om de vaardigheden van ongelijke vervorming en passeerontwerp volledig te benutten. Bijvoorbeeld, kan de walsmethode worden gebruikt; Bijvoorbeeld, wanneer de billet breed is en kleine I-balk moet worden gerold, kan de negatieve rolmethode worden gebruikt Spreiding roling enz.

Door de relatief hoge en smalle sectiegrootte van gewone I-straal en lichte I-straal is het moment van inertie van de twee belangrijkste assen van de sectie heel anders,Lierre.gegalvaniseerde pijp, wat het toepassingsgebied zeer beperkt maakt. Het gebruik van I-balk wordt geselecteerd overeenkomstig de eisen van ontwerptekeningen.


Lierre.25 gegalvaniseerde pijp 6 meter, hoeveel is hetModelvoorbereidingsmethode:



Door de unieke prestaties van I-beam, heeft I-beam het probleem van ernstige slijtage van apparatuur in vele industrieën met succes opgelost.

Warmgewalst glad rond staal is structureel staal, met een chemische samenstelling van C koolstof .%, Si silicium .% Mn mangaan %,Lierre.45 kleine diameter naadloze pijp, s zwavel ≤ .%, P fosfor ≤ .%, opbrengststerkte van mpa en treksterkte van MPa. Rollen van hoge temperatuur voor continugieten en rollen of voor ingots. Zacht, goede lasbaarheid,Lierre.pijp per meter, hoge buigbaarheid.

De diameter van een warm duwgat. Gevoeligere toepassingen en faciliteiten van dergelijke methoden vereisen eenvoud, lage kosten, eenvoudig onderhoud, duurzame economische ontwikkeling en handige productspecificatie transformatie. De productie van grote diameter moet bijvoorbeeld worden gevormd door groeven, ellebogen en soortgelijke producten. Je hoeft alleen wat onderdelen toe te voegen. De expansiemethode van warm persen kan worden gebruikt voor het verwerken en vervaardigen van grote diameter, dikke wand en dunne gelegeerde stalen pijpen, en kan niet hoger zijn dan de werkcapaciteit van dikke wandpijpen van machines en apparatuur.

Design merkDiverse korsten

Toelaatbuizen kunnen worden gebruikt voor verwarming (koeling) projecten.

I-straal kan alleen worden gebruikt voor straal, terwijl H-straal kan worden gebruikt voor dragende kolom van structuur.


Lierre.25 gegalvaniseerde pijp 6 meter, hoeveel is hetModelvoorbereidingsmethode:



De generaal

Promotiena, zoals verschillende gelegeerde stalen platen, gegoten slijtageplaten, rubber, polyurethaan, enz., heeft het onvervangbare uitgebreide uitstekende eigenschappen.

veilig en betrouwbaar, de diameter van de stalen pijp is groot, de vervoersefficiëntie is hoog, en de investering in aanleg pijpleiding kan worden bespaard. Het wordt voornamelijk gebruikt voor het leggen van pijpleidingen voor het vervoer van olie, aardgas, enz.

Geproduceerd fabricageproces van I-beam: I-beam is een nieuwe industriële norm geworden voor slijtbestendige materialen

Lierre.I-beam wordt voornamelijk gebruikt in de bouw, de bouw van wandbekleding, de mechanische uitrusting en de fabricage van voertuigen.

I-straal kan in vier soorten worden verdeeld volgens de vorm: koude-gevormde gelijke rand I-straal, koude-gevormde ongelijke rand I-straal, koudgevormde binnenrode I-straal en koudgevormde buitenste dieprode I-straal

GB nr. I-balk is in hoogte, in beenbreedte en in taille dikte.

Waterloo.Overige productinformatie
  • ZwijndrechtEenvoudige vrachtlift heffen vrachtliftfabrikant

    ZwijndrechtEenvoudige vrachtlift heffen vrachtliftfabrikant

  • Trani.Fabriekslift vrachtliftHoe te bouwen?

    Trani.Fabriekslift vrachtliftHoe te bouwen?

  • Breda.Gebouw geleiderail heffende vrachtliftKies de juiste manier om te gebruiken!

    Breda.Gebouw geleiderail heffende vrachtliftKies de juiste manier om te gebruiken!

  • Santa AnaGeleiderrail heffende vrachtlift vrachtliftProductie van hoogovens hervat na vakantie, prij

    Santa AnaGeleiderrail heffende vrachtlift vrachtliftProductie van hoogovens hervat na vakantie, prij

  • Las VegasGrote tonnagegeleidingsrail type vrachtliftDetailhandelaar

    Las VegasGrote tonnagegeleidingsrail type vrachtliftDetailhandelaar

  • Boulogne byangou.HefliftHoe veelgebruikte kopen?

    Boulogne byangou.HefliftHoe veelgebruikte kopen?

  • Colorado Springs.Heflift 3 tonMarktvraagpotentieel

    Colorado Springs.Heflift 3 tonMarktvraagpotentieel

  • Weert.Heftruck met geleiderailgerelateerde informatie

    Weert.Heftruck met geleiderailgerelateerde informatie

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!